ŞOC! Elena Băsescu a ajuns de NERECUNOSCUT! Cum arată in luna a 9-a de SARCINĂ

ŞOC! Elena Băsescu a ajuns de NERECUNOSCUT! Cum arată in luna a 9-a de SARCINĂ

EBA asteapta din clipa in clipa sa il nasca pe cel de-al doilea copil! Desi sorocul poate veni in orice moment, mezina fostului presedinte nu s-a baricadat in casa, asa cum fac cele mai multe gravidute, ci a mers linistita, la control, singurica.

 

Elena Basescu este mai fericita ca niciodata, caci in curand va deveni pentru a doua oara mamica. Fiica cea mica a lui Traian Basescu este cu atat mai bucuroasa cu cat medicii au asigurat-o ca va aduce pe lume un baietel perfect sanatos. EBa a fost o graviduta extrem de cuminte si a mers regulat la controalele medicale, pentru a fi sigura ca lucrurile decurc asa cum trebuie. Zilele trecute, paparazzii CANCAN.ro au fotografiat-o la un spital privat din Capitala, unde se pare ca s-ar fi prezentat la ultima ecografie inainte de nastere. 

 

Din dorinta de a nu atrage prea mult atentia asupra ei, mezina fostului presedinte a parcat in partea din spate a cladirii, intr-o zona mai putin circulata. 

EBa a coborat zambitoare din masina si si-a luat repede o haina groasa pe ea, nu inainte insa de a schimba cateva vorbe cu paznicul parcarii, care i-a oferit un zambet larg.

S-a ingrasat vizibil

Insarcinata in noua luni, Elena Basescu a luat proportii considerabile. Mezina fostului presedinte al Romaniei s-a ingrasat cel putin 15 kilograme, insa nici ca-i pasa de silueta atata vreme cat bebelusul ei este sanatos. Chiar daca nu se poate lauda cu o silueta de model, EBa nu renunta la colantii mulati pe fund, mai ales ca acestia sunt foarte confortabili pentru femeile insarcinate.

 


A cumparat toate cele necesare

Elena Basescu a petrecut cateva zeci de minute in incinta clinicii iar cand a iesit era mai zambitoare ca nicioada. Ea n-a ratat ocazia de a cumpara cateva lucruri pentru bebelusul ei, asa ca a dat iama-n farmacia de la parterul clinicii si a plecat acasa cu doua pungi burdusite cu diverse acareturi.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *