Soţia înşelată L-A IERTAT! ÎMPĂCARE şoc în showbizul românesc

Soţia înşelată L-A IERTAT! ÎMPĂCARE şoc în showbizul românesc

Mihai Chițu a decis să pună capăt căsniciei cu Ioana, femeia care i-a fost alături 13 ani. Acum cei doi fac tot posibilul să păstreze o relație de prietenie de dragul copilei lor.

 

Solistul a renunţat la mariajul cu Ioana, femeia pe care a iubit-o timp de 13 ani şi cu care are o fetiţă de 5 ani, de dragul unei brunete pe care a încercat să o ţină departe de ochii lumii o lungă perioadă de timp.

Acum, ”Vocea României” și-a asumat relația și susține că a rămas prieten cu fosta lui soție și a reușit să găsească mai mult timp pentru fiica lui, pentru că i se face dor de ea.

“Am decis chestia asta ca să nu existe tensiuni. Nu trebuia. Acum îmi fac mai mult timp să o văd, neavând-o probabil seara, merg mai des să o văd. (..) Decât să te cerţi, mai bine stop, gata. Am învăţat să fim prieteni eu şi Ioana, vorbim mai mult, între noi este o altfel de relaţie. (…) Cred că orgoliile, lipsa de comunicare, astea distrug prietenia. Am ajuns acum la 35 de ani şi mi-am dat seama că dacă nu am avut curajul să spun «nu». Nu am învăţat să spun «nu»”, a mărturisit Mihai  la Kanal D.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *