Știrea săptămînii în showbiz!!! A pregătit totul în MARE SECRET! Supervedeta se căsătorește! E OFICIAL! Vezi invitația la NUNTĂ! E genială!

Știrea săptămînii în showbiz!!! A pregătit totul în MARE SECRET!  Supervedeta se căsătorește! E OFICIAL! Vezi invitația la NUNTĂ! E genială!

A început numărătoarea inversă până când Anda Adam va fi dusă la altar de iubitul ei, Andrei Sorin, iar cei doi logodnici sunt în toiul pregătirilor. Au fixat locul, au stabilit nuntaşii şi au definitivat invitaţiile, pe care noi ţi le arătăm azi, în exclusivitate.

 

 

Excentrică, nebunatică şi originală, Anda Adam (34 de ani) va fi, cu siguranţă, o mireasă atipică. Artista şi-a pus amprenta şi pe invitaţiile de nuntă, care nu sunt deloc scorţoase şi formale, ci pline de haz.

Ea a apelat la bunul ei prieten, Andrei Sebastian Fincea, alias DJ Flick de la Radio ZU, care învârte rimele cu o uşurinţă de invidiat. Cel supranumit “Eminescu modern” a fost inspirat şi de această dată, aşa că nuntaşii Andei vor zâmbi când vor citi răvaşele: “7 iunie, ţine minte/Tu eşti invitat de vrei/La un show fără cuvinte/Snagov, Vila 23. Nu cumva, pe dinafară/Cheful tău atunci să-l laşi/Te-aşteptăm cu soţii Gheară/Cei ce-or să ne fie naşi”.

 

Aşadar, cei care îi vor duce la altar pe Anda şi pe Sorin (23 de ani) sunt afaceristul Nicu Gheară şi soţia acestuia, Mihaela. Cei doi logodnici nu şi-au ales încă rochia de mireasă şi costumul de ginerică, dar mai au timp până pe 7 iunie, când vor bate clopotele de nuntă. Anda şi Sorin sunt împreună de opt luni, iar afaceristul a cerut-o de nevastă în toamna anului trecut. “A venit la mine cu un imens buchet de trandafiri. M-a luat în braţe, am vrut să-i mulţumesc şi să-l pup, apoi am văzut prins inelul de frunza unui trandafir. Cum am reacţionat? M-am blocat”, povestea Anda despre cea mai frumoasă zi din viaţa ei.

 

Va avea petrecere în aer liber

locatie

 

Cei 300 de invitaţi la nunta Andei cu Sorin se vor simţi ca la o petrecere americană, în aer liber. Cheful va avea loc la Vila 23 Snagov, un centru de evenimente select, situat pe malul Lacului Snagov, unde punctul de atracţie e piscina imensă, dar şi restaurantul de care se ocupă celebrul chef Antonio Pasarelli.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *