TELEORMAN:La Ciuperceni edilul, Anghel Gâdea, a introdus o servitute pentru cei cu ajutor social: muncă la locuinţa primarului

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

În comuna Ciuperceni, aflată la 4 km de Turnu-Măgurele, primarul a încetăţenit o practică ce a ajuns normalitate, scrie Turnu cu Ştiri. Înainte să vă spunem despre ce e vorba, trebuie să va prezentăm primarul acestei comune. Dumnealui, Anghel Gâdea, este un fost comunist, viceprimar o perioada, însă, cel mai important, este tatăl actualului şef al CJ Teleorman, Adi Gâdea. Tânărul discipol al lui Dragnea, Adi Gadea, este fiul acestui bătrân edec comunist, care se consideră stăpân absolut al comunei. Anghel Gâdea a introdus o nouă obligaţie a celor care primesc ajutor social. După cum se cunoaşte, aceştia sunt obligaţi să efectueze munci în folosul comunei, timp de câteva zile, pentru a-şi primi suma de bani ca ajutor social. Anghel Gâdea a introdus o altă obligaţie, muncă pentru primar. La locuinţa primarului An. Gâdea sunt trimişi, destul de des, câţiva oameni de la ajutorul social care îşi efectuează acolo munca obligatorie. Interesant, însă după părerea noastră, şi nu numai a noastră, ilegal. Din păcate pentru bieţii oameni, nu au cum să protesteze, pentru că Gâdea este pe cai mari, nici naiba nu-l clinteşte. Există totuşi şi autorităţi independente, ne referim la DNA, în primul rând, care l-ar putea trage niţel la răspundere pe acest primar. Vom vedea dacă această obligaţie ( munca la curtea primarului) nu-i va aduce acestuia şi o binemeritată răcoare, pentru că sunt zile toride prin Teleorman.

The post TELEORMAN:La Ciuperceni edilul, Anghel Gâdea, a introdus o servitute pentru cei cu ajutor social: muncă la locuinţa primarului appeared first on incomod-media.ro.

Citeste articolul integral pe Incomod Media

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *