UIMITOR! Cum poți trata hemoroizii cu frunze de morcov

UIMITOR! Cum poți trata hemoroizii cu frunze de morcov

Hemoroizii sunt dilatatii venoase , ce apar in interiorul canalului anal, la o adancime de circa 4-5 cm, prin dilatarea unor mici vene.

 

Hemoroizii sunt o aparitie relativ frecventa in special in randul persoanelor cu varste cuprinse intre 45-65 de ani, ei putand sa-si faca aparitia si mai devreme, iar aparitia lor poate fi destul de dureroasa. Cu toate acestea, hemoroizii nu sunt inca perceputi ca o problema medicala serioasa. 

Simptome: 

– Mancarime si intepaturi 
– Sangerare 
– Durere in zona rectala 

In cazul in care va confruntati cu aceasta problema de sanatate, va voi prezenta o reteta naturala care va poate ajuta sa depasiti momentul aparitiei lor si sa-i tratati. Cititi mai jos ce trebuie sa faceti : 

Ingrediente necesare: 

– 5 linguri de frunze de morcov tocate marunt 
– 1 litru de apa fiarta 

Metoda de preparare: 

Dupa ce ati fiert apa, asezati cele cinci linguri de frunze de morcovi intr-un recipient. Turnati apoi apa fiarta pete aceste frunze, acoperiti vazul si lasati amestecul sa stea timp de 60 de minute. 

Strecurati „ceaiul” rezultat si consumati-l in felul urmator: 

1 ceasca de cei de trei ori pe zi 

Prin consumul regulat al acestui ceai, timp de 6 luni de zile ( minim 3 zile pe saptamana), veti scapa cu siguranta de hemoroizi, si pe langa aceasta, va veti alege cu detoxifiere a organismului. 

Puteti accelera procesul de tratare, daca aplicati direct pe hemoroizi morcov ras fin. Faceti acest lucru sera inainte de culcare, si procesul de vindecare va fi accelerat.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *