Ultimele cuvinte pe care si le-au spus Oana si Marioara Zavoranu depasesc cea mai sumbra imaginatie

Ultimele cuvinte pe care si le-au spus Oana si Marioara Zavoranu depasesc cea mai sumbra imaginatie

Intre timp, un alt scandal legat de inmormantarea Marioarei Zavoranu capata proportii. Echipa Wowbiz sa le impace pe cele doua in zadar. Parea ca prapastia dintre ele se adanceste cu fiecare cuvant rostit. Dupa mai bine de o ora de incercari soldate cu esec momentul despartirii a venit cu o raceala covarsitoare.

 

Plecarea Oanei din salon a lasat-o pe Marioara descumpanita si dezamagita. Femeia nu s-ar fi asteptat la un asemenea final de intalnire, spre deosebire de fiica sa, care odata iesita pe holurile spitalului, a recunoscut ca totul a decurs exact cum se astepta!

In momentul in care s-au intalnit, Oana nu a crezut nicio secunda ca nu isi va mai vedea mama niciodata. Insa, la o saptamana dupa discutie, Marioara se stingea singura si neimpacata, pe un pat de spital. A murit in Vinerea din saptamana luminata.

Oana, fiica ei, i-a oferit, cu voie sau fara voie, una dintre cele mai dezbatute si contestate inmormantari din ultima perioada. Iar printre subiectele principale care au creat controverse a fost si prezenta unui preot exclus din comunitatea bisericii ortodoxe. El neaga totusi aceste afirmatii.

Parintele pretinde ca a fost contactat de familia decedatei si rugat sa oficializeze slujba de inmormantare, in ciuda faptului ca a fost caterisit dupa ce a divortat.

Desi au trecut deja 3 zile de cand Marioara a fost inmormantata, disputele pe seama averii si a conjuncturii in care a fost ingropata par fara sfarsit.

 

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *