Un nou titlu pentru karateka Cristian Mihăieş. Vezi ce obiective are în 2014!

El ocupă primul loc în clasamentul pe 2013 a sporturile neolimpice, al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

A fost un an bun pentru tânărul târgoviştean, care se declară recunoscător pentru premiul recent primit. „Sunt mulţumit şi motivat pe 2014”, ne-a mărturisit Cristian Mihăieş, care nu îşi permite timp de odihnă, pentru că peste o lună începe campionatul naţional.

Printre medaliile obţinute de el în 2013 se numără: Aur cu Echipe de kumite (5 sportivi), la Campionatul European de Karate Shito Ryo – Nove Zamky (Slovacia), Aur – kumite (65 kg), la Campionatul Naţional de Karate Shito Ryo – seniori, juniori, cadeţi şi minicadeţi, Aur – kata kobudo, la Campionatul Naţional Karate Kobudo, Bronz cu Echipa kata sincron (3 sportivi) la Campionatul European de Karate Shito Ryo – Nove Zamky (Slovacia), Argint – kata, la Campionatul Naţional de Karate Shito Ryo – seniori, juniori, cadeţi şi minicadeţi, Bronz – kata, la Campionatul Naţional de Karate Insterstiluri seniori.

Cristian Mihăieş ne-a împărtăşit şi secretul reuşitei sale. „La fiecare competiţie am emoţii. O lume fără emoţii ar însemna monotonie. Emoţiile ne fac să trăim cu adevărat” consideră sportivul. El şi-a propus ca în acest an să obţină două medalii la campionatul naţional, dintre care măcar una de aur şi o medalie la nivel internaţional. „Îmi doresc de asemenea o nouă clasare pe podium la sfârşitul anului, pe judeţ”.

Citeste articolul integral Gazeta Dambovitei

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *