Unde pleci vara asta? Stiai ca Northia Star Travel este PRIMA agentie de turism din Prahova afiliata la Booking.com?

Unde pleci vara asta? Stiai ca Northia Star Travel este PRIMA agentie de turism din Prahova afiliata la Booking.com?

Pe 27 martie, agentia de turism Northia Star Travel din Ploiesti s-a afiliat sistemului de rezervari online Booking.com, folosit in toata lumea de milioane de turisti.

 

Northia Star Travel este prima agentie de turism afiliata Booking.com, care ofera posibilitatea rezervarii online a unui pachet turistic in tara sau strainatate. Booking.com este cea mai cunoscuta platforma de cautare si achizitionare a sejururilor in orase din toata lumea, fiind recunoscuti pentru masurile de siguranta aplicate tranzactiei, astfel incat clientii sa beneficieze de o vacanta fara incidente.

Din pacate, in Prahova nu exista metode de plata online pentru achizitionarea unui pachet turistic, acesta fiind un mare dezavantaj in fata clientilor.

“Agentiile de turism de la noi au ramas la nivelul anilor 2000, cand iti deschideai un punct de lucru si asteptai sa intre clientii, in cazul in care vedeau in geam un afis atragator. Astazi, majoritatea clientilor nostri s-au mutat pe online si prefera sa-si achizitioneze vacantele sau biletele de avion din fata calculatorului. Pentru acestia am hotarat sa lansam platforma Booking.com si pe site-ul nostru, aceasta afiliere reprezentand unul dintre pasii pe care ne-am propus sa-i facem in viitorul apropiat pentru clientii nostri”, ne-a declarat directorul comercial al Northia Star Travel.

In plus, www.nstravel.ro ii asteapta pe turisti cu oferte promotionale pentru sejururile litorale.

“Pentru clientii care aleg sa-si faca GRATUIT card de fidelitate la agentia noastra am pregatit promotii si reduceri considerabile la rezervarea camerelor, in hoteluri din tara sau strainatate”, a adaugat reprezentantul societatii.

Northia Star Travel este nu se va opri aici, ci va deveni, in curand, prima agentie de turism care va deschide un program de afiliere pentru intreprinzatorii aflati la inceput de drum in acest domeniu.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *