Veste de ultimă oră! Ce se întâmplă cu Mărioara Zăvoranu în aceste momente

Veste de ultimă oră! Ce se întâmplă cu Mărioara Zăvoranu în aceste momente

Internată deja de o săptămână la un spital bucureștean din cauza unei insuficiențe renale, starea de sănătate a Marioarei Zăvoranu devenind din ce în ce mai gravă. Astfel, pe lângă problemele cardiace și diabetul care îi dau bătăi de cap, situația rinichilor ei a depășit, deja, stadiul de  ”stare critică”.

Mai exact, conform unor surse medicale din spitalul în care este internată Marioara Zăvoranu, situația mamei Queridei este una mai mult decât gravă, starea ei înrăutățindu-se în ultimele 24 de ore. ”Nu cred că va trece de acest hop, situația ei de sănătate este foarte, foarte gravă”, ne-a spus sursa citată. Mai mult, ne-a relevat, sub protecția anonimatului, și evoluția bolii de care suferă mama Oanei. Mai exact, infecția de care suferă Marioara s-a extins, rinichii au cedat aproape complet, iar nefroza de care suferă este în ultimul stadiu ca și gravitate, doamna Zăvoranu fiind la un pas să facă, din moment în moment, un edem.

Mai mult decât atât, mama vedetei Tv este în continuare internată la terapie intensivă, medicii de la spitalul bucureștean la care e internată de o săptămână o supraveghează în fiecare moment, fiindu-le teamă că îi va ceda organismul.

Marțea trecută a fost internată de urgență, mama Oanei Zăvoranu a ajuns la terapie intensivă și, spre disperarea medicilor care au consultat-o, s-a constatat că un rinichi este de-a dreptul nefuncțional, iar celălalt ”merge” doar la capacitatea de 10%. Din păcate, acum, se pare că rinichiul care funcționa nu o mai face aproape deloc.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *